Records

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація

Назва  |  Автор

  • » Побічні продукти цукробурякового виробництва як джерело харчових мінеральних біодобавок
    Сімахіна, Г. О.; Штанько, О. А.; Simakhina, G.; Shtanko, O.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Природні комплекси біологічно активних речовин цукровмісної сировини
    Сімахіна, Г. О.; Чагайда, А. О.; Simakhina, G.; Chagayda, A.; Чагайда, А. О.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
    Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Naumenko, N.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
    Сімахіна, Г. О.; Штанько, О. А.; Simakhina, G.; Shtanko, O.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективи отримання з побічних продуктів цукробурякового виробництва біологічно...
    Сімахіна, Г. О.; Штанько, О. А.; Simakhina, G.; Shtanko, O.; Штанько, О. А.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Продукты радиопротекторного действия в оздоровительном питании
    Симахина, Г. А.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Naumenko, N.; Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Фракційний склад та біологічна цінність білків цукрових буряків
    Сімахіна, Г. О.; Simakhina, G.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектів студентів...
    Сімахіна, Г. О.; Фролова, Н. Е.; Івчук, Н. П.; Simakhina, G.; Frolova, N.; Ivchuk, N.; Фролова, Н. Э.; Симахина, Г. А.; Ивчук, Н. П.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Некоторые закономерности синтеза поверхностно-активных веществ при росте штамма...
    Пирог, Т. П.; Волошина, И. Н.; Игнатенко, С. В.; Вильданова-Марцишин, Р. И.; Пирог, Т. П.; Волошина, І. М.; Ігнатенко, С. В.; Вільданова-Марцишин, Р. І.; Pirog, T.; Voloshina, I.; Vildanova-Marcishin, R.; Ignatenko, S.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Сучасні погляди на енергетично-інформаційний обмін у природі та механізм...
    Гулий, І. С.; Сімахіна, Г. О.; Бандуренко, Г. М.; Gulyy, I.; Simakhina, G.; Bandurenko, G.; Гулый, И. С.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Пектиновмісні біодобавки з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
    Сімахіна, Г. О.; Штанько, О. А.; Simakhina, G.; Shtanko, O.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Імуномодулюючі властивості інтерфероніндукуючого молекулярного комплексу дріжджова РНК...
    Лич, І. В.; Скроцька, О. І.; Карпов, О. В.; Лыч, И. В.; Скроцкая, О. И.; Карпов, А. В.; Lych, I.; Skrotska, O.; Karpov, O.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Імуномодуляторні властивості молекулярного комплексу дріжджова РНК – тилорон
    Лич, І. В.; Лыч, И. В.; Lych, I.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Сучасний стан та перспективи розвитку світового виробництва етилового спирту
    Бойко, П. М.; Бойко, П. Н.; Boyko, P.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Использование нефтеокисляющих бактерий рода Rhodococcus и микробных...
    Пирог, Т. П.; Волошина, И. Н.; Игнатенко, С. В.; Pirog, T.; Voloshina, I.; Ignatenko, S.; Волошина, І. М.; Пирог, Т. П.; Ігнатенко, С. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективы использования съедобных грибов в качестве полноценных белков
    Симахина, Г. А.; Simakhina, G.; Сімахіна, Г. О.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Функціональне харчування у системі відновлення здоров’я та екологічного захисту населення
    Сімахіна, Г. О.; Гулий, І. С.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Gulyy, I.; Naumenko, N.; Гулый, И. С.; Симахина, Г. А.; Науменко, Н. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Особливості становлення фахівців - технологів третього тисячоліття
    Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Naumenko, N.; Симахина, Г. А.; Науменко, Н. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Отримання харчових пектиновмісних добавок з вторинних сировинних ресурсів
    Сімахіна, Г. О.; Штанько, О. А.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Shtanko, O.; Naumenko, N.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Микробный синтез экзополисахаридов на С1-С2-соединениях
    Гринберг, Т. А.; Пирог, Т. П.; Малашенко, Ю. Р.; Пинчук, Г. Э.; Грінберг, Т. О.; Пирог, Т. П.; Малашенко, Ю. Р.; Пінчук, Г. Е.; Grinberg, T.; Pirog, T.; Malashenko, Yu.; Pinchuk, G.
    1992-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Растительные антиоксиданты в системе регулирования свободнорадикального окисления
    Симахина, Г. А.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Социальные и экономические предпосылки создания в украине индустрии здорового питания
    Симахина, Г. А.; Simakhina, G.; Сімахіна, Г. О.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин
    Солодко, Л. М.; Сімахіна, Г. О.; Solodko, L.; Simakhina, G.; Симахина, Г. А.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Современное состояние и перспективы использования аминокислот в фармации и здоровом...
    Симахина, Г. А.; Науменко, Н. В.; Simakhina, G.; Naumenko, N.; Сімахіна, Г. О.; Науменко, Н. В.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
  • » Подовження терміну зберігання житньо-пшеничного хліба
    Сильчук, Т. А.; Сильчук, Т. А.; Silchuk, T.; Дробот, В. І.; Дробот, В. И.; Drobot, V.
    2024-04-18
    Переглянути запис | Переглянути оригінал
76 - 100 з 10733 результатів    << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>