Запис Детальніше

Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв. Історична довідка

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв. Історична довідка
Кафедра процессов и аппаратов пищевых производств. Историческая справка
The department processes and apparatus of food manufacturing. History
 
Creator Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю.
Shevchenko, O.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С.
Martsenyuk, O.
 
Subject контактні пристрої
контактные устройства
contact devices
інтенсифікація масообміну
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
интенсификация массообмена
кафедра процессов и аппаратов пищевых производств
intensification of mass transfer
the department processes and apparatus for food industry
 
Description Розглянута історія створення та основні етапи розвитку кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ. Описані основні напрями науково-дослідницьких робіт співробітників кафедри та методична робота по створенню підручників і навчальних посібників. Відмічена виняткова роль професора В.М. Стабнікова в організації наукової роботи з досліджень процесів масообміну в харчових виробництвах, підготовці наукових кадрів та згуртуванні колективу кафедри.
Рассмотрена история создания и основные этапы развития кафедры процессов и аппаратов пищевых производств НУПТ. Описаны основные направления научно-исследовательских работ сотрудников кафедры и методическая работа по созданию учебников и учебных пособий. Отмечена исключительная роль профессора В.Н. Стабникова в организации научной работы по исследованию процессов массообмена в пищевых производствах, подготовке научных кадров и сплочению коллектива кафедры.
The history of creation and main stages of development of the department processes and apparatus of food manufacturing in NUFT are considered. The main directions of scientific researches of the department staff and methodical work on creating textbooks and tutorials are described.
Exclusive role of professor V. Stabnikov in the organization of scientific research work on mass transfer processes in food production, preparation of scientific staff and cohesion of the department staff is awarded.
 
Date 2012-05-31T09:03:48Z
2012-05-31T09:03:48Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шевченко, О. Ю. Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв історична довідка / О. Ю.Шевченко, І. Ф.Малежик, О С.Марценюк / Харчова промисловість. - К.:НУХТ,2012. - Вип. 12. – С. 7-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1150
 
Language other