Запис Детальніше

Шляхи покращення консистенції кефіру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи покращення консистенції кефіру
Пути улучшения консистенции кефира
Ways of improving the consistency of yogurt
 
Creator Кравцова, О. В.
Кравцова, О. В.
Kravtsova, O.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Білецька, В. М.
Билецкая, В. М.
Biletska, V.
Попова, В. А.
Попова, В. А.
Popova, V.
 
Subject кисломолочний напій
кисломолочный напиток
milk drink
кефір
масова частка сухих речовин
консистенція
кефир
массовая доля сухих веществ
консистенция
yogurt
mass fraction of solids
texture
 
Description Визначено вплив підвищення масової частки сухих речовин на консистенцію кефіру. Проведено оцінку консистенції дослідних зразків кефіру за органолептичними та реологічними показниками.
Определено влияние повышение массовой доли сухих веществ на консистенцию кефира. Проведена оценка консистенции опытных образцов кефира по органолептическими и реологическими показателями.
It is influence the increasing mass fraction of solids on the consistency of yogurt. The estimation of the consistency of yogurt prototypes for organoleptic and rheological characteristics.
 
Date 2012-06-27T11:56:00Z
2012-06-27T11:56:00Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Шляхи покращення консистенції кефіру / О. В. Кравцова, Т. А. Скорчено, В. М. Білецька, В. А. Попова // Молочное дело. - 2007. - № 8. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1931
 
Language other