Запис Детальніше

«Обгрунтування пропозицій з вдосконалення технології сушіння пилопродукції італійській камері «Nardi» на ДП «Ємільчинське ЛГ»»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Обгрунтування пропозицій з вдосконалення технології сушіння пилопродукції італійській камері «Nardi» на ДП «Ємільчинське ЛГ»»
 
Creator Омелянчук, І.В.
 
Subject Сучасні деревооброблювальні технології
 
Description Проведені досліди якості сушіння пиломатеріалів дозволили встановити категорію якості висушених матеріалів за показником середньої кінцевої вологості та відхиленням вологості окремих зразків від середнього значення згідно вимог ДСТУ 4921:2008. Встановлено, нерівномірність розподілу аеродинамічного поля в лісосушильній камері «Nardi», що впливає на якість висушених пиломатеріалів та на тривалість процесу сушіння. Визначено невідповідність проведення атмосферного сушіння вимогам ГОСТ 3808.1-80.[12] та ГОСТ 7919-80. Розроблено і встановлено пропозиції з вдосконалення технології сушіння пилопродукції італійській камері «Nardi» на ДП «Ємільчинське ЛГ»
 
Date 2010-12-20
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/4393/1/Omelianchuk_I.V._mag_2010.docx
http://elibrary.nubip.edu.ua/4393/2/Omelianchuk_I.V._dod_2010.zip
Омелянчук, І.В. (2010) «Обгрунтування пропозицій з вдосконалення технології сушіння пилопродукції італійській камері «Nardi» на ДП «Ємільчинське ЛГ»». Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/4393/