Запис Детальніше

Intensification of thoroughly boiling of massecuite by hydrodynamic method

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Intensification of thoroughly boiling of massecuite by hydrodynamic method
 
Creator Basok, B.I.
Kulinchenko, V.R.
 
Subject Тепло- и массообменные процессы
 
Description The effectiveness enhancing of sugar production due to the intensification of heat and mass transfer during boiling of massecuite. The results of theoretical and experimental research of workings processes are fixed in basis of hydrodynamic method of strengthening of circulation in vacuum pans of batch-type. The questions of the practical use of this method of intensification are considered.
Підвищення ефективності цукрового виробництва пов’язане з інтенсифікацією процесів тепло- і масообміну під час уварювання утфеля. Результати теоретичного і експериментального дослідження робочих процесів покладені в основу гідродинамічного методу підсилення циркуляції у вакуум-апаратах періодичної дії. Розглянуті питання практичного використання цього методу інтенсифікації.
Повышение эффективности сахарного производства связано с интенсификацией процессов тепло- и массообмена во время уваривания утфеля. Результаты теоретического и опытного исследования положенные в основу гидродинамического метода усиления циркуляции в вакуум-аппаратах периодического действия. Рассмотрены вопросы практического использования этого метода интенсификации.
 
Date 2014-04-08T19:07:18Z
2014-04-08T19:07:18Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Intensification of thoroughly boiling of massecuite by hydrodynamic method / B.I. Basok, V.R. Kulinchenko // Промышленная теплотехника. — 2012. — Т. 34, № 4. — С. 20-27. — Бібліогр.: 6 назв. — англ
0204-3602
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/59487
664.1.05.004.15
 
Language en
 
Relation Промышленная теплотехника
 
Publisher Інститут технічної теплофізики НАН України