Запис Детальніше

Довідник для курсового та дипломного проектування. Високовольтні електричні апарати (для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання»)

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Довідник для курсового та дипломного проектування. Високовольтні електричні апарати (для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання»)
 
Creator Гаряжа, В.М.
Сиромятнікова, Т.В.
 
Subject План 2019
 
Description для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання»
 
Publisher ХНУМГ імені О.М. Бекетова
 
Date 2018
 
Type Другой
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/50454/1/%D0%94%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%93%D0%B0%D1%80%D1%8F%D0%B6%D0%B0.doc
Гаряжа, В.М. и Сиромятнікова, Т.В. (2018) Довідник для курсового та дипломного проектування. Високовольтні електричні апарати (для студентів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (фахове спрямування «Електротехнічні системи електроспоживання»). ХНУМГ імені О.М. Бекетова. (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/50454/