Запис Детальніше

Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Сравнительная характеристика прессованных дрожжей разных торговых марок
Cоmparative description of the pressed yeast of different trade marks
 
Creator Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д.
Tesla, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Грегірчак, Н. М.
Грегирчак, Н. Н.
Gregirchak, N.
 
Subject дріжджі
ферментативна активність
біотехнологічні властивості
бродіння
хліб
дрожжи
ферментативная активность
биотехнологические свойства
брожение
хлеб
yeast
fermentative activity
biotechnological properties
fermentation
bread
 
Description Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Исследовано микробиологические и биотехнологические характеристики прессованных дрожжей разных торговых марок отечественного производства.
Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched.
 
Date 2012-03-07T19:14:29Z
2012-03-07T19:14:29Z
2008
 
Identifier Тесля, О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/403
 
Language uk_UK