Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок
Сравнительная характеристика прессованных дрожжей разных торговых марок Cоmparative description of the pressed yeast of different trade marks |
|
Creator |
Тесля, О. Д.
Тесля, О. Д. Tesla, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Грегірчак, Н. М. Грегирчак, Н. Н. Gregirchak, N. |
|
Subject |
дріжджі
ферментативна активність біотехнологічні властивості бродіння хліб дрожжи ферментативная активность биотехнологические свойства брожение хлеб yeast fermentative activity biotechnological properties fermentation bread |
|
Description |
Досліджено мікробіологічні та біотехнологічні характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок вітчизняного виробництва.
Исследовано микробиологические и биотехнологические характеристики прессованных дрожжей разных торговых марок отечественного производства. Microbiological and biotechnological descriptions of the pressed yeasts of different trade marks of domestic production have been searched. |
|
Date |
2012-03-07T19:14:29Z
2012-03-07T19:14:29Z 2008 |
|
Identifier |
Тесля, О. Д. Порівняльна характеристика пресованих дріжджів різних торгових марок / О. Д. Тесля, В. І. Дробот, Н. О. Фалендиш, Н. М. Грегірчак // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25, Ч.1. – С. 72-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/403 |
|
Language |
uk_UK
|
|