Запис Детальніше

Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць

Institutional Repository of Zhytomyr National Agroecological Universit

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць
 
Creator Гуля, Ю. В.
Gulya, Yu.
 
Description The paper presents the investigation into the quantity and state of developing foodstuffs markets, poultry farming in particular, the infrastructure of ukraine's foodstuffs market, and availability and funcktioning of economic entities, restaurant entertrises, the existing channels of distribution, wholesale enterprise network, the provision of the population with a balanced consumption of poultry meat.
Досліджено кількість та стан розвитку ринків з продажу продовольчих товарів, зокрема продукції птахівництва, інфраструктура продовольчого ринку України, наявність та функціонування суб`єктів господарювання, ресторанних підприємств, існуючих каналів розподілу і мережі підприємств роздрібної торгівлі, забезпеченість збалансованим харчуванням населення країни м`ясом птиці та яйцями.
 
Date 2014-07-30T09:08:32Z
2014-07-30T09:08:32Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Гуля Ю. В. Формування і функціонування продовольчого ринку м`яса птиці і яєць / Ю. В. Гуля // Вісник ЖНАЕУ. – 2011. – № 1, т. 2. – С. 150–161.
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/236
 
Language uk
 
Publisher Житомирський національний агроекологічний університет