Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів. Програма навчальної дисципліни...
Костенко В.М.; Панько В.В.Сироватко К.М.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Історія держави і права зарубіжних країн. Методичні вказівки до семінарських занять...
- » Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів. Програма навчальної дисципліни...
Костенко В.М.; Панько В.В.Сироватко К.М.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт для студентів напряму підготовки...
Мороз О.В.; Правдюк Н.Л.; Гуцаленко Л.В.; Мулик Т.О.; Томчук О.Ф.; к.е.н.; Новодворська В.В.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів. Програма навчальної дисципліни...
Костенко В.М.; Панько В.В.Сироватко К.М.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Історія держави і права зарубіжних країн. Методичні вказівки до організації...
- » "Землеробство". Методичні рекомендації з організації самостійної роботи студентів...
Г.М. Заболотний; П.В. Материнський
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Право. Програма навчальної дисципліни для підготовки бакалаврів напряму підготовки...
О.Ф. Мельничук; А.Л Правдюк
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Організація сільськогосподарського виробництва: Методичні вказівки до практичних занять...
Полеся В.М.; Мельник В.Я
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Продуктивність та підвищення продуктивної дії кормів. Програма навчальної дисципліни...
Костенко В.М.; Панько В.В.Сироватко К.М.
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Вуглеводи, їх фізіологічне значення
- » Тема: Технологія виробництва масла
- » тема: " Технологія виробництва морозива"
- » Тема: Технологія виробництва сиру
- » Тема: Технологія консервованих молочних продуктів
- » Будова та функції систем організму
- » Значення ферментів у діяльності живих організму
- » Нервова система. Будова, функції, значення харчування для її функціонування
- » Тема: Загальний обмін речовин та енергії в організмі
- » Тема: Мікробіологія риби та рибних продуктів
- » Мініральні речовини, їх фізіологічне значення.
- » Тема: Харчування, його фізіологічне значення та різновиди
- » Проблеми управління аудиторським ризиком в Україні
В. П. Бралатан; А. Ю. Михайлюк
2024-11-30
Переглянути запис |
Переглянути оригінал
- » Тема: Гормональна система. Будова, функції та вплив харчування на її діяльність
- » Тема: Жири,їх фізіологічне значення
5876 - 5900 з 9344 результатів
<< < 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 > >>