Переглянути архів Інформація
Назва
|
Автор
- » «Конфедерація» як спосіб посилення конкурентоспроможності локальних виробників
- » «Основи композиції» як базова дисципліна у професійній освіті художника
- » «Понять язык Творца и найти Истину»: авторский посыл в романах и повестях Сергея Трахимёнка
- » «Рисунок» як базова дисципліна у підготовці художника
- » «Хай не повернеться засуджене повік, хай не відновиться закопане, зарите..»
- » Європейська інтеграція як засіб підвищення якості та ефективності надання освітніх послуг в Україні
- » Європейський досвід імплементації інформаційних систем ics, еcs, ncts в контексті забезпечення національної безпеки співтовариства
- » Європейський досвід запровадження регіональних стратегій сталого розвитку
- » Іnformative competence of future interpreters as part of their competitive ability in the development of socially-labour relationships
- » Ієрархічна система показників якості швейних виробів зі штучного хутра за принципом адекватності споживчим вимогам
- » Ієрархія глобальної моделі фретингу
- » Ієрархія компетенцій як основа визначення наступності змісту підготовки інженера-педагога
- » Ігрові підходи до соціальної експертизи
- » Ігрові технології у підготовці майбутніх соціальних педагогів
- » Ігрові форми проведення занять з першокурсниками
- » Ідентифікація антропометричної інформації абрису жіночої фігури та креслення конструкції поясних виробів
- » Ідентифікація економічної категорії "конкурентоспроможний потенціал підприємства" та його структура
- » Ідентифікація небезпек, загроз та ризиків діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
- » Ідентифікація небезпек, загроз та ризиків у процесі здійснення інвестиційної діяльності промислових підприємств
- » Ідентифікація параметрів SIMO-систем в умовах апріорної часткової невизначеності
- » Ідентифікація теплового стану кварцового резонатора на етапі встановлення коливань
- » Ідея серця в гуманітарних науках і нові психофізіологічні відкриття
- » Імідж бібліотекаря
- » Імідж бібліотеки навчального закладу в сучасних умовах (на прикладі НБ ХНУ)
- » Імідж підприємств ресторанного господарства
451 - 475 з 7076 результатів
<< < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 > >>