Запис Детальніше

Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів
 
Creator Якимишин, Л. Я.
Рожко, Н. Я.
Васильців, Н. М.
 
Description Досліджено проблематику формування ланцюга пропозиції на ринку харчових продуктів. Встановлено (визначено) чинники, що мотивують інтеграцію підприємств в
ланцюгу пропозиції, та ідентифіковано складові синергічного ефекту увиробництві кондитерських виробів. Обґрунтовано алгоритм формування ланцюга пропозиції
кондитерської фабрики та розроблено методику інтегральної оцінки перспективності такої стратегії.
 
Date 2009-09-08T11:33:54Z
2009-09-08T11:33:54Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Якимишин Л. Я. Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів / Л. Я. Якимишин, Н. Я. Рожко, Н. М. Васильців // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 696–703. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1154
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"