Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів
|
|
Creator |
Якимишин, Л. Я.
Рожко, Н. Я. Васильців, Н. М. |
|
Description |
Досліджено проблематику формування ланцюга пропозиції на ринку харчових продуктів. Встановлено (визначено) чинники, що мотивують інтеграцію підприємств в ланцюгу пропозиції, та ідентифіковано складові синергічного ефекту увиробництві кондитерських виробів. Обґрунтовано алгоритм формування ланцюга пропозиції кондитерської фабрики та розроблено методику інтегральної оцінки перспективності такої стратегії. |
|
Date |
2009-09-08T11:33:54Z
2009-09-08T11:33:54Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Якимишин Л. Я. Формування ланцюга пропозиції у виробництві харчових продуктів / Л. Я. Якимишин, Н. Я. Рожко, Н. М. Васильців // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2008. – № 628 : Проблеми економіки та управління. – С. 696–703. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1154 |
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|