Запис Детальніше

Біохімічний склад ягід кримських аборигенних сортів винограду як перспективних джерел біологічно активних сполук

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біохімічний склад ягід кримських аборигенних сортів винограду як перспективних джерел біологічно активних сполук
 
Creator Толкачова, Н. В.
Левченко, С. В.
Волникін, В. О.
Чирва, В. Я.
 
Description Досліджено хімічний і біохімічний склад ягід аборигенних сортів винограду столового і технічного напряму. Здійснено кількісний аналіз вмісту загальних фенольних і пектинових речовин у зрілих ягодах винограду. Substitution chemical and biochemical composition of grape vine berries of the local table and wine varieties. The quantitative analysis of maintenance of phenolic and pectins matters of commons is carried out in the mature grape vine berries.
 
Date 2009-09-11T10:24:31Z
2009-09-11T10:24:31Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Біохімічний склад ягід кримських аборигенних сортів винограду як перспективних джерел біологічно активних сполук / Н. В. Толкачова, С. В. Левченко, В. О. Волникін, В. Я. Чирва // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 73-74. – Бібліографія: 8 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1465
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"