Запис Детальніше

Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою
 
Creator Воробець, Н. І.
Вічко, О. І.
Червепова, В. Г.
Щеглова, Н. С.
Новіков, В. П.
 
Description Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський
грибок" з метою отримання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість
асоціації та антимікробні властивості напою, отриманого внаслідок культивування
вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації “тибетський
грибок”. Optimal cultivation terms of “tibet’s fungii” were offered in order to get the functional drink. Antibiotic firmness and antibacterial properties of the drink were studied, which was received in the result of cultivation of this association. Bacterial composition of natural association “tibet’s fungii” was investigated.
 
Date 2009-09-15T06:59:00Z
2009-09-15T06:59:00Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою / Н. І. Воробець, О. І. Вічко, В. Г. Червепова, Н. С. Щеглова, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 107-112. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/1738
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"