Запис Детальніше

Розробка та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у Національному університеті "Львівська політехніка"

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у Національному університеті "Львівська політехніка"
 
Subject Національний університет "Львівська політехніка"
Львівська політехніка
 
Description Матеріали Національного університету «Львівська політехніка» до конкурсу інноваційних розробок з номінації «Інновації в упровадженні інформаційно-комунікаційних технологій в освітню практику» розкривають досвід університету з успішного впровадження та використання нових інформаційних ресурсів та сервісів із подальшим впровадженням інформаційного наповнення для навчальних та наукових задач, систем роботи з електронними документами, систем групової взаємодії, адміністративних задач, впровадження сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у науково-технічній бібліотеці та створення електронного каталогу однієї з найбільших бібліотек України.
 
Date 2009-11-24T17:30:45Z
2009-11-24T17:30:45Z
2008
 
Type Book
 
Identifier Розробка та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в Національному університеті «Львівська політехніка» / Укл.: Павлиш В.А., Федасюк Д.В., Загородній А.Г., Піскозуб А.З., Тарасов Д.О., Озірковський Л.Д.; За заг. ред. Ю.Я. Бобала. – Львів: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2008. – 56 с.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2112
 
Language ua