Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект
|
|
Creator |
Куцик, П.О.
Мазуренко, О.М. |
|
Subject |
процес формування
собівартість виробів process of overheads formation calculation are proposed |
|
Description |
Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних під- розділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат під час підрахунку собівартості виробів. The process of overheads formation in sections of confectionary production is described. The methods of overheads allocation for costs calculation are proposed. |
|
Date |
2010-03-05T15:35:17Z
2010-03-05T15:35:17Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Куцик П.О. Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект / П.О. Куцик, О.М. Мазуренко // Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку [Текст] : [зб. наук. пр.] / відп. ред. О. Є. Кузьмін. - Л. : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009. - 652 с. : іл. - (Вісник / Національний університет "Львівська політехніка" ; № 647). - С. 99-102.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2733 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Національний університет "Львівська політехніка"
|
|