Запис Детальніше

Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект
 
Creator Куцик, П.О.
Мазуренко, О.М.
 
Subject процес формування
собівартість виробів
process of overheads formation
calculation are proposed
 
Description Розглянуто процес формування загальновиробничих витрат у структурних під-
розділах кондитерського виробництва та запропоновано методи розподілу таких витрат
під час підрахунку собівартості виробів.
The process of overheads formation in sections of confectionary production is described.
The methods of overheads allocation for costs calculation are proposed.
 
Date 2010-03-05T15:35:17Z
2010-03-05T15:35:17Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Куцик П.О. Методи розподілу загальновиробничих витрат на підприємствах кондиторської галузі України – управлінський аспект / П.О. Куцик, О.М. Мазуренко // Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку [Текст] : [зб. наук. пр.] / відп. ред. О. Є. Кузьмін. - Л. : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009. - 652 с. : іл. - (Вісник / Національний університет "Львівська політехніка" ; № 647). - С. 99-102.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/2733
 
Language ua
 
Publisher Національний університет "Львівська політехніка"