Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів
|
|
Creator |
Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С. Березовська, Н. І. Косів, Р. Б. Швабюк, О. В. |
|
Subject |
концентровані ферментні препарати
водяно-теплова обробка Cellusine D4-L Fungasine L |
|
Description |
Досліджено дію концентрованих ферментних препаратів під час водяно-теплової обробки пшениці. Доведено, що використання ферментних препаратів додаткової дії Cellusine D4-L та Fungasine L покращує ступінь використання крохмалю, підвищує вихід спирту з тонни умовного крохмалю. The action of concentration enzymatic preparations during water-heat treatment of wheat is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations of additional action Сellusine D4-L and Fungasine L improve degree of use starch, increase exit of spirit from the ton of conventional starch.
|
|
Date |
2010-06-09T12:27:00Z
2010-06-09T12:27:00Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 169-172. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/4401 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
|
|