Запис Детальніше

Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів
 
Creator Паляниця, Л. Я.
Гродзіцька, О. С.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Швабюк, О. В.
 
Subject концентровані ферментні препарати
водяно-теплова обробка
Cellusine D4-L
Fungasine L
 
Description Досліджено дію концентрованих ферментних препаратів під час водяно-теплової обробки пшениці. Доведено, що використання ферментних препаратів додаткової дії Cellusine D4-L та Fungasine L покращує ступінь використання крохмалю, підвищує вихід спирту з тонни умовного крохмалю. The action of concentration enzymatic preparations during water-heat treatment of wheat is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations of additional action Сellusine D4-L and Fungasine L improve degree of use starch, increase exit of spirit from the ton of conventional starch.
 
Date 2010-06-09T12:27:00Z
2010-06-09T12:27:00Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Переробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 169-172. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/4401
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»