Запис Детальніше

Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції
 
Creator Бондирєв, Віктор
Походило, Євген
 
Subject проблеми
перспективи
імпедансні методи
харчова продукція
 
Description Розглянуто проблеми і перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції. Проаналізовано сучасний стан імпедансних методів контролю якості та їхнє використання за кордоном. Окреслено перспективи подальшого розвитку цих методів та потребу їхнього впровадження в Україні.

Рассмотрены проблемы и перспективы применения импедансных методов для оценивания качества пищевой продукции. Проанализированы импедансные методы контроля качества, их использование за рубежом. Намечены перспективы дальнейшего развития этих методов и потребностьих внедрения в Украине.

In the paper problems and aspects of impedance methods implementation for qua lity control of food producst are
considered. Modern achievements in impedance methods of quality control outside of Ukraine is discussed. Possibilities of future development of these methods and expediency of their implementation in our country are analyzed.
 
Date 2010-12-02T10:59:16Z
2010-12-02T10:59:16Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Бондирєв В. Перспективи застосування імпедансних методів для оцінювання якості харчової продукції. / В. Бондирєв, Є. Походило // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник Вип. 67 / Національний університет "Львівська політехніка" ; відп. ред. Б. І. Стадник. - Л. : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007. - 148 с. : іл. - С. 100-103.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6533
 
Language ua
 
Publisher Національний університет "Львівська політехніка"