Безпечність та якість харчової продукції
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Безпечність та якість харчової продукції
|
|
Creator |
Бубела, Тетяна
Воробець, Ольга |
|
Subject |
аналітичне дослідження
харчова продукція стандарт |
|
Description |
Здійснено аналітичне дослідження проблематики у сфері безпечності та якості харчової продукції. Запропоновано створення національного стандарту України «Органічне виробництво» та сформовано рекомендації щодо оцінки його відповідності. Проведено аналитическое исследование проблематики в сфере безопасности и качества продуктов питания. Предложено создание национального стандарта Украины «Органическое производство» и сформированы рекомендации относительно его оценки соответствия. Analytical research in the area of food production safety and quality has been made. The creation of a national standard of Ukraine «Organic production» is proposed and recommendations as to its confirmation estimation are formed. |
|
Date |
2010-12-07T12:46:10Z
2010-12-07T12:46:10Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бубела Т. Безпечність та якість харчової продукції / Т. Бубела, О. Воробець // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник Випуск, 71 / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010. - 192 c. - C. 139-144.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6658 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Національний університет "Львівська політехніка"
|
|