Запис Детальніше

Безпечність та якість харчової продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпечність та якість харчової продукції
 
Creator Бубела, Тетяна
Воробець, Ольга
 
Subject аналітичне дослідження
харчова продукція
стандарт
 
Description Здійснено аналітичне дослідження проблематики у сфері безпечності та якості харчової продукції.
Запропоновано створення національного стандарту України «Органічне виробництво» та сформовано
рекомендації щодо оцінки його відповідності.
Проведено аналитическое исследование проблематики в сфере безопасности и качества продуктов питания.
Предложено создание национального стандарта Украины «Органическое производство» и сформированы
рекомендации относительно его оценки соответствия.
Analytical research in the area of food production safety and quality has been made. The creation of a national
standard of Ukraine «Organic production» is proposed and recommendations as to its confirmation estimation are
formed.
 
Date 2010-12-07T12:46:10Z
2010-12-07T12:46:10Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Бубела Т. Безпечність та якість харчової продукції / Т. Бубела, О. Воробець // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник Випуск, 71 / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010. - 192 c. - C. 139-144.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/6658
 
Language ua
 
Publisher Національний університет "Львівська політехніка"