Запис Детальніше

Факторинг як специфічна фінансова послуга

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Факторинг як специфічна фінансова послуга
 
Creator Пальчук, О. І.
 
Description Розглянуто різні підходи до визначення поняття “факторинг”, обґрунтовано, що
факторингові послуги, як і визначення “факторинг”, значно відрізняються залежно від країни. Наведено нормативні документи, що регламентують факторингову діяльність в нашій країні, та досліджено їхні недоліки. Проаналізовано специфіку факторингових операцій, переваги від його використання для постачальника та дебітора. Визначено відмінності між факторингом та іншими кредитними продуктами: кредитом та овердрафтом, які надаються фінансовими установами і з якими зазвичай порівнюють факторинг. The theoretical aspects of the notions of factoring are analyzed. It is proved that the
notion of factoring as well as the service itself differs from one country to another. The
regulatory documents which specify factoring activity in Ukraine are shown and their
disadvantages are analysed. The author provides a detailed analysis of factoring specificity as a financial service and its benefits for supplier and customer. The differences between factoring and other credit products: credit and overdraft proposed by financial institutions are also examined.
 
Date 2011-03-04T09:54:37Z
2011-03-04T09:54:37Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пальчук О. І. Факторинг як специфічна фінансова послуга / О. І. Пальчук // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 682 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 168–173. – Бібліографія: 21 назва.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/7839
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки