Запис Детальніше

Вплив дріжджових лізатів на зброджування пивного сусла

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив дріжджових лізатів на зброджування пивного сусла
 
Creator Нестерович, Р. О.
Березовська, Н. І.
Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б.
 
Description Досліджено процес зброджування пивного сусла у присутності дріжджового лізату на стадії головного бродіння. Вивчено вплив кількості лізату хлібопекарських дріжджів на зміну дійсного екстракту пива, нагромадження спирту та вуглекислого газу, а також ріст біомаси дріжджів. Process of beer mash fermentation in the presence of yeast lysate on the main stage is investigated. The influence of quantity of baker’s yeast lysate on the change of real beer’s extract, accumulation of ethanol and CO2 as well as yeast’s drowth.
 
Date 2011-05-25T08:04:44Z
2011-05-25T08:04:44Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Вплив дріжджових лізатів на зброджування пивного сусла / Р. О. Нестерович, Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2003. – № 488 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 143-146. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9000
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»