Запис Детальніше

Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом
 
Creator Люлик, В. Л.
Сидоров, Ю. І.
Новіков, В. П.
Влязло, Р. Й.
 
Subject хлібопекарські дріжджі
рентабельність
 
Description Розрахована модель ферментаційного відділення виробництва хлібопекарських дріжджів потужністю 120 тонн за добу з подачею повітря струминно-інжекційним методом. Показано, що концентрацію дріжджів у культуральній рідині можна підняти до 322 кг/м3, що дає можливість скоротити об'єм апаратури в 3-4 рази і збільшити рентабельність. Is designed a model branch of fermentation of production of yeast by power of 120 tons per day with submission of air by jet-injected method. Is shown, that the concentration of yeast in a liquid can be lifted up to 322 kg/m3, that gives possibility to reduce volume of the equipment in 3-4 times and to increase profitability.
 
Date 2011-05-05T08:48:17Z
2011-05-05T08:48:17Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом / В. Л. Люлик, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 93-95. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8537
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Державного університету «Львівська політехніка»