Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом
|
|
Creator |
Люлик, В. Л.
Сидоров, Ю. І. Новіков, В. П. Влязло, Р. Й. |
|
Subject |
хлібопекарські дріжджі
рентабельність |
|
Description |
Розрахована модель ферментаційного відділення виробництва хлібопекарських дріжджів потужністю 120 тонн за добу з подачею повітря струминно-інжекційним методом. Показано, що концентрацію дріжджів у культуральній рідині можна підняти до 322 кг/м3, що дає можливість скоротити об'єм апаратури в 3-4 рази і збільшити рентабельність. Is designed a model branch of fermentation of production of yeast by power of 120 tons per day with submission of air by jet-injected method. Is shown, that the concentration of yeast in a liquid can be lifted up to 322 kg/m3, that gives possibility to reduce volume of the equipment in 3-4 times and to increase profitability.
|
|
Date |
2011-05-05T08:48:17Z
2011-05-05T08:48:17Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом / В. Л. Люлик, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 395 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 93-95. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8537 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Державного університету «Львівська політехніка»
|
|