Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів
|
|
Creator |
Дубодєлова, А. В.
Юринець, О. В. |
|
Description |
Запропоновано методику проведення аналізу ринкової ціни кондитерських виробів за параметричним методом ціноутворення. Випробувано методику для аналізу ринкової ціни чорного литого шоколаду Львівської кондитерської фірми “Світоч”. The assay techniques of competitiveness of the price of confectionery items behind a parametric method is offered. The technique and the analysis is conducteda level of competitiveness of the price of black cast chocolate of the “Svitoch” corporation is tested |
|
Date |
2011-05-23T09:30:35Z
2011-05-23T09:30:35Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дубодєлова А. В. Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів / А. В. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2003. – № 484 : Проблеми економіки та управління. – С. 259–264. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8941 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|