Запис Детальніше

Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів
 
Creator Дубодєлова, А. В.
Юринець, О. В.
 
Description Запропоновано методику проведення аналізу ринкової ціни кондитерських виробів за параметричним методом ціноутворення. Випробувано методику для аналізу ринкової ціни чорного литого шоколаду Львівської кондитерської фірми
“Світоч”. The assay techniques of competitiveness of the price of confectionery items behind a parametric method is offered. The technique and the analysis is conducteda level of competitiveness of the price of black cast chocolate of the “Svitoch” corporation is tested
 
Date 2011-05-23T09:30:35Z
2011-05-23T09:30:35Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Дубодєлова А. В. Застосування параметричного методу ціноутворення для аналізу ринкової ціни кондитерських виробів / А. В. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2003. – № 484 : Проблеми економіки та управління. – С. 259–264. – Бібліографія: 9 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8941
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"