Запис Детальніше

Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження
 
Creator Бліщ, Р. О.
Мельник, С. Р.
 
Description Досліджено вплив температури на активність концентрованого ферментного
препарату бактеріальної дії Термаміл 120L. Рекомендовано оптимальний температурний режим гідроферментативної обробки крохмалевмісної сировини для збереження активності його ферментів. The influence of temperature on activity of concentration enzyme preparation Termamyl 120L has been studied. The optimal temperature regime of the hydroenzyme processing of the
starch row materials for keeping enzyme activity Termamyl 120L is recommended.
 
Date 2011-05-28T18:05:31Z
2011-05-28T18:05:31Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Бліщ Р. О. Дослідження термостабільності ферментного препарату бактеріального походження / Р. О. Бліщ, С. Р. Мельник // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 55–57. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9250
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»