Запис Детальніше

Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів
 
Creator Паляниця, Л. Я.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Бурин, І. А.
 
Description Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown
that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.
 
Date 2011-05-28T10:27:06Z
2011-05-28T10:27:06Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, І. А. Бурин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2004. – № 516 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 61–63. – Бібліографія: 6 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9208
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»