Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі
|
|
Creator |
Косів, Р. Б.
Тарапацька, Ю. В. Паляниця, Л. Я. Мокрий, Є. М. |
|
Description |
Досліджено вплив УЗ - хвиль на морфологічні особливості та технологічні показники хлібопекарних дріждів. The influence of ultrasound waves on the morphological peculiarities and technological cursors of backer’s yeast is investigatted.
|
|
Date |
2011-05-20T07:14:39Z
2011-05-20T07:14:39Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі / Р. Б. Косів, Ю. В. Тарапацька, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 155-157. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8791 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
|
|