Запис Детальніше

Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі
 
Creator Косів, Р. Б.
Тарапацька, Ю. В.
Паляниця, Л. Я.
Мокрий, Є. М.
 
Description Досліджено вплив УЗ - хвиль на морфологічні особливості та технологічні показники хлібопекарних дріждів. The influence of ultrasound waves on the morphological peculiarities and technological cursors of backer’s yeast is investigatted.
 
Date 2011-05-20T07:14:39Z
2011-05-20T07:14:39Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Дія ультразвуку на хлібопекарні дріжджі / Р. Б. Косів, Ю. В. Тарапацька, Л. Я. Паляниця, Є. М. Мокрий // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2000. – № 414 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 155-157. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/8791
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»