Запис Детальніше

Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції
 
Creator Гречановський, П. В.
Золотов, О. В.
 
Description Розглядаються основні питання корпоративного управління і аналізуються
передумови впровадження корпоративних об’єднань в харчовій галузі. In the article are consider knots of the matter of corporative management and are analysed premiseses of introducing the corporative associations in food branches.
 
Date 2011-06-09T09:49:52Z
2011-06-09T09:49:52Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Гречановський П. В. Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції / П. В. Гречановський, О. В. Золотов // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2001. – № 436 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 169–172.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9823
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"