Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції
|
|
Creator |
Гречановський, П. В.
Золотов, О. В. |
|
Description |
Розглядаються основні питання корпоративного управління і аналізуються передумови впровадження корпоративних об’єднань в харчовій галузі. In the article are consider knots of the matter of corporative management and are analysed premiseses of introducing the corporative associations in food branches. |
|
Date |
2011-06-09T09:49:52Z
2011-06-09T09:49:52Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гречановський П. В. Аналіз передумов корпоратизації виробництва харчової продукції / П. В. Гречановський, О. В. Золотов // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2001. – № 436 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 169–172.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9823 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
|
|