Запис Детальніше

Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту
 
Creator Бліщ, Р. О.
Колеснікова, К. В.
Колінська, Д. Й.
 
Description Досліджено вплив способу одержання спиртової бражки та виду крохмалевмісної
сировини на якість етилового спирту. Встановлені залежності технологічних показників дозрілих бражок та їх дистилятів від виду сировини та режимів розварювання. The influence of technology alcohol brew and species of starch row materials on quality alcohol has been studied. The dependencies of technology characters of the brew from conditions of heating and species of starch row materials were determined.
 
Date 2011-05-29T18:16:33Z
2011-05-29T18:16:33Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Бліщ Р. О. Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту / Р. О. Бліщ, К. В. Колеснікова, Д. Й. Колінська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2005. – № 536 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 84-86. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9336
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»