Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту
|
|
Creator |
Бліщ, Р. О.
Колеснікова, К. В. Колінська, Д. Й. |
|
Description |
Досліджено вплив способу одержання спиртової бражки та виду крохмалевмісної сировини на якість етилового спирту. Встановлені залежності технологічних показників дозрілих бражок та їх дистилятів від виду сировини та режимів розварювання. The influence of technology alcohol brew and species of starch row materials on quality alcohol has been studied. The dependencies of technology characters of the brew from conditions of heating and species of starch row materials were determined. |
|
Date |
2011-05-29T18:16:33Z
2011-05-29T18:16:33Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бліщ Р. О. Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту / Р. О. Бліщ, К. В. Колеснікова, Д. Й. Колінська // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2005. – № 536 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 84-86. – Бібліографія: 3 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/9336 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка»
|
|