Запис Детальніше

Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”
 
Creator Червецова, В. Г.
Платонов, М. О.
Вічко, О. І.
Матківська, І. Я.
Швець, І. В.
Новіков, В. П.
 
Subject біореактори
технологічні характеристики
“тибетський грибок”
“tibet fungus”
bioreactor
technological characteristics
 
Description Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі
“тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were
tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments
useing in the fermentation proces were studed.
 
Date 2011-12-06T13:03:51Z
2011-12-06T13:03:51Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11003
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки