Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”
Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”
|
|
Creator |
Червецова, В. Г.
Платонов, М. О. Вічко, О. І. Матківська, І. Я. Швець, І. В. Новіков, В. П. |
|
Subject |
біореактори
технологічні характеристики “тибетський грибок” “tibet fungus” bioreactor technological characteristics |
|
Description |
Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі “тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments useing in the fermentation proces were studed. |
|
Date |
2011-12-06T13:03:51Z
2011-12-06T13:03:51Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Червецова В. Г. Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок” / В. Г. Червецова, М. О. Платонов, О. І. Вічко, І. Я. Матківська, І. В. Швець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153-155. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/11003 |
|
Language |
ua
|
|
Publisher |
Видавництво Львівської політехніки
|
|