Запис Детальніше

Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки
 
Creator Швабюк, О. В.
Паляниця, Л. Я.
Березовська, Н. І.
Косів, Р. Б.
Гродзіцька, О. С.
Піх, З. Г.
 
Subject спельта
помел зерна
ферментний препарат
сусло
бражка
spelta
milling grain
enzyme preparation
sush
brazhka
 
Description Для приготування сусел використано альтернативну крохмалевмісну сировину –
спельту. Досліджено оптимальні умови для розварювання та зброджування цієї
сировини. Одержано результати, схожі із традиційною сировиною – пшеницею. For the worts preparation was used alternative material – spelta. Optimal conditions for preparing and fermentation of this material was investigated. The results were similar with traditional material – wheat.
 
Date 2011-11-29T09:35:22Z
2011-11-29T09:35:22Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Спельта як альтернативна сировина для одержання спиртової бражки / О. В. Швабюк, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. С. Гродзіцька, З. Г. Піх // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 94-97. – Бібліографія: 4 назви.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/10797
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки