Запис Детальніше

Руйнування та окиснення дріжджів у водному розчині глюкози за допомогою ультразвуку в присутності пероксиду водню

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Руйнування та окиснення дріжджів у водному розчині глюкози за допомогою ультразвуку в присутності пероксиду водню
 
Creator Максимів, Н. Л.
Іванишин, С. І.
 
Subject кінетика окиснення дріжджових клітин
радикально-ланцюговий механізм
kinetics of okisnennya of zymic cages
radically chain mechanism
 
Description Досліджено кінетику окиснення дріжджових клітин, ініційованого пероксидом
водню, у воді і водних розчинах глюкози під час оброблення системи ультразвуком і без неї. Показано, що процес відбувається по радикально-ланцюговому механізму згідно з кінетичним рівнянням другого порядку. Kinetics of oxidation of yeast cells initiated by hydrogen peroxide in water and glucose water solutions with different concentrations at ultrasound treatment and without it. Radicalchain
mechanism of yeast organic compounds oxidation with kinetic equation of second order was established.
 
Date 2011-12-05T10:25:44Z
2011-12-05T10:25:44Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Максимів Н. Л. Руйнування та окиснення дріжджів у водному розчині глюкози за допомогою ультразвуку в присутності пероксиду водню / Н. Л. Максимів, С. І. Іванишин // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2011. – № 700 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 231-234. – Бібліографія: 5 назв.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/10943
 
Language ua
 
Publisher Видавництво Львівської політехніки