Запис Детальніше

ВИДАТНИЙ ДІЯЧ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ (Біографічний нарис до 85-річчя кафедри гігієни праці та професійних захворювань Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця та 80-річчя творчої та наукової діяльності Г.Х. Шахбазяна )

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИДАТНИЙ ДІЯЧ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ (Біографічний нарис до 85-річчя кафедри гігієни праці та професійних захворювань Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця та 80-річчя творчої та наукової діяльності Г.Х. Шахбазяна )
 
Creator Чайка Ю.Г.
Яворовський О.П.
 
Subject 8.2. Вчені, наукові діячі
 
Description Видатний і знаний в Україні та за її межами педагог, вчений та гігієніст, науковий і громадський діяч, член-кореспондент АМН СРСР, заслужений діяч науки УРСР, доктор медичних наук, професор… він був фундатором вітчизняної наукової школи дослідників виробничого мікроклімату та продовжувачем наукового напрямку гігієни праці у сільськогосподарському виробництві, заснованого першим завідувачем кафедри професійної гігієни Київського медичного інституту — професором В.Я. Підгаєцьким.
 
Publisher Інститут гігієни та медичної екології ім. О.М. Марзеєва АМН України
 
Date 2008
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/183/1/47-0056.pdf
Чайка Ю.Г., Яворовський О.П. (2008) ВИДАТНИЙ ДІЯЧ ВІТЧИЗНЯНОЇ ПРОФІЛАКТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ (Біографічний нарис до 85-річчя кафедри гігієни праці та професійних захворювань Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця та 80-річчя творчої та наукової діяльності Г.Х. Шахбазяна ). Журнал «Довкілля та здоров’я» (4). с. 56-58. ISSN 20777485
 
Relation http://opb.org.ua/183/