Запис Детальніше

ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ
У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ
 
Creator Проданчук М.Г.
Слободкін В.І.
Подрушняк А.Є.
Левицька В.М.
 
Subject 4.7. Охорона здоров’я
 
Description В огляді акцентується увага на необхідності оцінки ризиків, пов’язаних із присутністю наноматеріалів у харчових продуктах, налагодження надійних методів визначення наноматеріалів у харчових продуктах та розробки санітарних заходів.
 
Date 2010
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/282/1/str05.pdf
Проданчук М.Г., Слободкін В.І. , Подрушняк А.Є. , Левицька В.М. (2010) ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ НАНОТЕХНОЛОГІЙ І НАНОМАТЕРІАЛІВ У ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЇХ ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ТА АКТУАЛЬНІ ЗАВДАННЯ НАНОГІГІЄНИ ХАРЧУВАННЯ. Проблеми харчування. с. 6-15.
 
Relation http://opb.org.ua/282/