РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ І ПОСТАРІННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ І ПОСТАРІННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ
|
|
Creator |
Григоров Ю.Г.
Семесько Т.М. Синєок Л.Л. Жеваго Л.М. |
|
Subject |
4.7. Охорона здоров’я
|
|
Date |
2008
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Identifier |
http://opb.org.ua/287/1/str14-2.pdf
Григоров Ю.Г., Семесько Т.М. , Синєок Л.Л. , Жеваго Л.М. (2008) РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ І ПОСТАРІННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ. Проблеми харчування (2). с. 14-19. |
|
Relation |
http://opb.org.ua/287/
|
|