ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ
|
|
Creator |
Боровський В.Р.
Бурушкіна Т.М. Ратушняк В.В. Алєйніков В.Г. |
|
Subject |
4.6. Клінічна медицина
|
|
Date |
2009
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Identifier |
http://opb.org.ua/290/1/str26.pdf
Боровський В.Р., Бурушкіна Т.М., Ратушняк В.В., Алєйніков В.Г. (2009) ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ. Проблеми харчування (2). с. 26-34. |
|
Relation |
http://opb.org.ua/290/
|
|