Запис Детальніше

ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ
 
Creator Боровський В.Р.
Бурушкіна Т.М.
Ратушняк В.В.
Алєйніков В.Г.
 
Subject 4.6. Клінічна медицина
 
Date 2009
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/290/1/str26.pdf
Боровський В.Р., Бурушкіна Т.М., Ратушняк В.В., Алєйніков В.Г. (2009) ОСОБЛИВОСТІ ОДЕРЖАННЯ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ — ЕФЕКТИВНИХ КОМПОНЕНТІВ ДІЄТ У КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ РЯДУ ЗАХВОРЮВАНЬ. Проблеми харчування (2). с. 26-34.
 
Relation http://opb.org.ua/290/