ШЛЯХИ РОЗВИТКУ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ЩОДО КОНТРОЛЮ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ОБІГОМ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ШЛЯХИ РОЗВИТКУ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ЩОДО КОНТРОЛЮ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ОБІГОМ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ |
|
Creator |
Власик Л.І.
Дейнека С.Є. Тарасенко Г.П. |
|
Subject |
4.1. Законодавча та нормативна база
|
|
Description |
У статті зосереджується увага на відсутності в нашій державі достатньої законодавчої бази в галузі органічного виробництва. Наведено матеріали аналізу світового досвіду щодо застосування харчових добавок в органічному виробництві. На прикладі формування переліків дозволених харчових добавок в органічних продуктах продемонстровано можливі шляхи формування національного законодавства в даній галузі
|
|
Date |
2010
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Identifier |
http://opb.org.ua/306/1/str32.pdf
Власик Л.І., Дейнека С.Є. , Тарасенко Г.П. (2010) ШЛЯХИ РОЗВИТКУ САНІТАРНОГО ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ЩОДО КОНТРОЛЮ ЗА ВИРОБНИЦТВОМ ТА ОБІГОМ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ. Проблеми харчування (4). с. 32-37. |
|
Relation |
http://opb.org.ua/306/
|
|