Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні
Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні
|
|
Creator |
Адамчук Т.В.
|
|
Subject |
4.1. Законодавча та нормативна база
|
|
Description |
В статті викладено основні принципи оцінки безпечності харчових добавок. Висвітлено питання нормативної бази в сфері застосування харчових добавок в Україні та необхідності гармонізації українського законодавства в цій галузі з міжнародними документами.
|
|
Date |
2011
|
|
Type |
Стаття
PeerReviewed |
|
Format |
text
|
|
Identifier |
http://opb.org.ua/307/1/str49-2.pdf
Адамчук Т.В. (2011) Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні. Проблеми харчування (2). с. 49-51. |
|
Relation |
http://opb.org.ua/307/
|
|