Запис Детальніше

Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні
 
Creator Адамчук Т.В.
 
Subject 4.1. Законодавча та нормативна база
 
Description В статті викладено основні принципи оцінки безпечності харчових добавок. Висвітлено питання нормативної бази в сфері застосування харчових добавок в Україні та необхідності гармонізації українського законодавства в цій галузі з міжнародними документами.
 
Date 2011
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/307/1/str49-2.pdf
Адамчук Т.В. (2011) Основні принципи та нормативні документи щодо регламентації харчових добавок в Україні. Проблеми харчування (2). с. 49-51.
 
Relation http://opb.org.ua/307/