Запис Детальніше

ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ НА ЕТАПАХ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Державна електронна бібліотека з питань безпеки виробництва, охорони та гігієни праці

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ НА ЕТАПАХ ВИРОБНИЦТВА
ТА РЕАЛІЗАЦІЇ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
 
Creator Риженко С.А.
Цуцков В.Є.
Дєдаєв І.М.
Бондар В.О.
 
Subject 4.10. Санітарно-епідеміологічна служба
 
Date 2008
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://opb.org.ua/425/1/str57-3.pdf
Риженко С.А. , Цуцков В.Є. , Дєдаєв І.М. , Бондар В.О. (2008) ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ЗА МІКРОБІОЛОГІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ НА ЕТАПАХ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ В ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ. Проблеми харчування. с. 57-59.
 
Relation http://opb.org.ua/425/