Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів
|
|
| Creator |
Будник, Ніна Василівна
|
|
| Subject |
кісткова паста
електромагнітне поле теплопровідність |
|
| Description |
Розглянуто можливість зменшення тривалості термічної обробки варених ковбасних виробів за рахунок введення в їх рецептуру харчової кісткової пасти, гомогенізованої в електромагнітному полі.
|
|
| Publisher |
Одеська Національна академія харчових технологій
|
|
| Date |
2012-08-30T08:59:31Z
2012-08-30T08:59:31Z 2008-09-05 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – № 33. – С. 44 – 47.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/172 |
|