Запис Детальніше

Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення впливу кісткової пасти подрібненої в електромагнітному полі на тривалість термічної обробки ковбасних виробів
 
Creator Будник, Ніна Василівна
 
Subject кісткова паста
електромагнітне поле
теплопровідність
 
Description Розглянуто можливість зменшення тривалості термічної обробки варених ковбасних виробів за рахунок введення в їх рецептуру харчової кісткової пасти, гомогенізованої в електромагнітному полі.
 
Publisher Одеська Національна академія харчових технологій
 
Date 2012-08-30T08:59:31Z
2012-08-30T08:59:31Z
2008-09-05
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці ОНАХТ. – 2008. – № 33. – С. 44 – 47.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/172