ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА ОСНОВНИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІПІДІВ КІСТКОВОЇ ХАРЧОВОЇ ПАСТИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА ОСНОВНИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІПІДІВ КІСТКОВОЇ ХАРЧОВОЇ ПАСТИ
|
|
Creator |
Будник, Ніна Василівна
|
|
Subject |
жирнокислотний склад
пероксидне число кісткова паста органічний кальцій |
|
Description |
Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел в процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях.
|
|
Publisher |
Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
|
|
Date |
2012-08-30T09:16:39Z
2012-08-30T09:16:39Z 2011-06-30 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. –– № 27. – С. 393– 399.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/173 |
|