Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА ОСНОВНИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІПІДІВ КІСТКОВОЇ ХАРЧОВОЇ ПАСТИ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ ЖИРНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТА ОСНОВНИХ ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ЛІПІДІВ КІСТКОВОЇ ХАРЧОВОЇ ПАСТИ
 
Creator Будник, Ніна Василівна
 
Subject жирнокислотний склад
пероксидне число
кісткова паста
органічний кальцій
 
Description Досліджено жирнокислотний склад кісткової пасти, яка є потенційним джерелом органічного кальцію в технології виробництва варених ковбасних виробів. Встановлено зміну кислотного та пероксидного чисел в процесі зберігання пасти за різних температурних режимів. За результами досліджень доведено можливість використання кісткової пасти в харчових технологіях.
 
Publisher Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
 
Date 2012-08-30T09:16:39Z
2012-08-30T09:16:39Z
2011-06-30
 
Type Article
 
Identifier Обладнання та технології харчових виробництв. – 2011. –– № 27. – С. 393– 399.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/173