Запис Детальніше

Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировині

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних елементів у кістковій сировині
 
Creator Будник, Ніна Василівна
 
Subject радіонукліди
цезій
стронцій
токсичні елементи
 
Description Розглянуто хімічний склад харчової кістки та наведено результати дослідження вмісту радіонуклідів та токсичних шкідливих елементів в курячих кістках. Встановлено , що вміст їх не перевищує допустимих норм і кістки можуть бути використані в якості вихідної сировини при виробництві кісткової харчової пасти, яка є збагачувачем продуктів харчування органічним
кальцієм.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-08-30T09:42:39Z
2012-08-30T09:42:39Z
2005-04
 
Type Article
 
Identifier Харчова промисловість. – 2005. – №4. – С. 27– 29.
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/174