Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення
|
|
| Creator |
Будник, Ніна Василівна
Клименко, Михайло Миколайович |
|
| Subject |
модельні ковбасні фарші
гістологічні дослідження кісткові включення |
|
| Description |
Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти.
|
|
| Publisher |
Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
|
|
| Date |
2012-08-30T10:00:10Z
2012-08-30T10:00:10Z 2007 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
Обладнання та технології харчових виробництв – 2007. – Т.1, №17. – С. 92– 98.
ББК 36 http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/175 |
|