Запис Детальніше

Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення можливості використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів профілактичного призначення
 
Creator Будник, Ніна Василівна
Клименко, Михайло Миколайович
 
Subject модельні ковбасні фарші
гістологічні дослідження
кісткові включення
 
Description Проаналізовано можливість використання кісткової пасти в технології виробництва варених ковбасних виробів, наведено результати гістологічних досліджень модельних фаршів та готових ковбасних виробів з різним вмістом кісткової пасти.
 
Publisher Донецький Національний університет Економіки і торгівлі ім. МихайлаТуган - Барановського
 
Date 2012-08-30T10:00:10Z
2012-08-30T10:00:10Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Обладнання та технології харчових виробництв – 2007. – Т.1, №17. – С. 92– 98.
ББК 36
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/175