Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ЦЕНТРИУГ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКІВ ТА НАПОЇВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ЦЕНТРИУГ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СОКІВ ТА НАПОЇВ
 
Creator Дубова, Галина Евгеніївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
 
Subject центрифуги-декантери, соки, обробкав
 
Description У монографії розглядаються особливості технології виробництва соків та напоїв профілактичного призначення з використанням методу центрифугування. Розкриті особливості збільшення соковіддачі сировини за допомогою комплексу мацеруючи ферментів солоду зерна. Проведений системний аналіз переваг центрифугування порівняно з пресовим способом. Доведені переваги способів попередньої обробки, що передбачають сильний механічний вплив
Вступ.
Розділ 1. Проблеми виробництва соків.
1.1. Аналіз сировинної бази і стану переробних підприємств Полтавської області. 1.2. Харчова цінність слив, чорної смородини і соків з них.
1.3. Особливості технології соків без м'якоті.
1.4. Фізичні і біохімічні методи обробки сировини.
1.5. Характеристика об'єктів дослідження.
Розділ 2. Вплив способів попередньої обробки сировини на соковіддачу.
2.1. Вплив режимів центрифугування і ступеня подрібнення сировини на вихід соку.
2.2. Методи попередньої обробки слив і чорної смородини при отриманні соку на центрифузі.
2.2.1. Вплив глибини розпаду пектинових речовин на вихід соку при вилученні його на центрифузі.
2.3. Вплив попередньої обробки мезги ферментами солоду на вихід соку.
2.3.1.Вплив вологості солоду на збільшення соковіддачі мезги.
2.3.2. Вплив співвідношення мезга:солод і гідромодулю на збільшення соковіддачі.
2.3.3. Вплив тривалості обробки мезги ферментами солоду на зміни непектинових полісахаридів і протопектину.
2.4. Вивчення впливу магнітного поля на соковіддачу слив і чорної смородини.
2.5. Розробка технології сливового і чорносмородинного соків.
2.6. Дослідження якості соків в процесі виробництва і зберігання.
2.7. Використання відходів сокового виробництва.
Висновки.
Розділ 3. Комплексне використання сировини при виробництві харчових продуктів.
Висновки.
Література.
Полтавський університет екноміки і торгівлі
 
Publisher Полтава: РВВ ПУСКУ
 
Date 2012-09-01T11:50:10Z
2012-09-01T11:50:10Z
2009
 
Type Technical Report
 
Identifier Д 79 Використання центрифуг при виробництві соків та напоїв: Монографія. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2009. – 85 с
978-966-7971-60-1
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/177
 
Language other