Запис Детальніше

Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками
 
Creator Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
 
Subject напівфабрикат, повнофакторний експеримент, мікробіологічні показники, режими сушіння
 
Description У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.
 
Publisher ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв
 
Date 2012-09-06T07:06:04Z
2012-09-06T07:06:04Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/185
 
Relation Обладнання та технології харчових виробництв;Вип. № 23