Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Визначення оптимальних умов приготування порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками
|
|
| Creator |
Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна |
|
| Subject |
напівфабрикат, повнофакторний експеримент, мікробіологічні показники, режими сушіння
|
|
| Description |
У статті досліджено методику обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна за мікробіологічними показниками. Отримано математичну модель для прогнозування мікробіологічних показників в залежності від температури і тривалості проведення процесу сушіння.
|
|
| Publisher |
ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв
|
|
| Date |
2012-09-06T07:06:04Z
2012-09-06T07:06:04Z 2010 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/185
|
|
| Relation |
Обладнання та технології харчових виробництв;Вип. № 23
|
|