Запис Детальніше

ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СТРУКТУРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ГРИБНОЇ СИРОВИНИ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СТРУКТУРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ГРИБНОЇ СИРОВИНИ
Research of structurally mechanical properties of gaels of alginate of calcium is at production of the structured products on basis of mushroom raw material
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
 
Subject напівфабрикат, структурно-механічні властивості, альгінат натрію, альгінат кальцію, грибний порошок
intermediate product, structurally mechanical properties, alginate of sodium, alginate of calcium, mushroom powder
 
Description У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінату кальцію та структурованих напівфабрикатів на основі грибного порошку з додаванням альгінату кальцію. In the articles resulted results of researches of structurally mechanical indexes of gels of alginate of calcium and structured ready-to-cook foods are on the basis of mushroom powder with addition the alginate of calcium.
 
Publisher ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв
 
Date 2012-09-06T08:32:35Z
2012-09-06T08:32:35Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/191
 
Relation Вип. № 25. – С. 274-280;