ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СТРУКТУРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ГРИБНОЇ СИРОВИНИ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕЛІВ АЛЬГІНАТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СТРУКТУРОВАНИХ ПРОДУКТІВ НА ОСНОВІ ГРИБНОЇ СИРОВИНИ
Research of structurally mechanical properties of gaels of alginate of calcium is at production of the structured products on basis of mushroom raw material |
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович |
|
Subject |
напівфабрикат, структурно-механічні властивості, альгінат натрію, альгінат кальцію, грибний порошок
intermediate product, structurally mechanical properties, alginate of sodium, alginate of calcium, mushroom powder |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінату кальцію та структурованих напівфабрикатів на основі грибного порошку з додаванням альгінату кальцію. In the articles resulted results of researches of structurally mechanical indexes of gels of alginate of calcium and structured ready-to-cook foods are on the basis of mushroom powder with addition the alginate of calcium.
|
|
Publisher |
ДонНУЕТ Обладнання та технології харчових виробництв
|
|
Date |
2012-09-06T08:32:35Z
2012-09-06T08:32:35Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/191
|
|
Relation |
Вип. № 25. – С. 274-280;
|
|