Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
|
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович |
|
Subject |
порошкоподібний напівфабрикат, амінокислотний склад, біологічна цінність
|
|
Description |
Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product
|
|
Publisher |
Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
|
|
Date |
2012-09-06T10:45:48Z
2012-09-06T10:45:48Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/196
|
|
Relation |
Том 12 , № 2 (44);Частина 4. – С. 124-129
|
|