Запис Детальніше

Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження біологічної цінності порошкопобідного напівфабрикату з грибів глива звичайна
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
 
Subject порошкоподібний напівфабрикат, амінокислотний склад, біологічна цінність
 
Description Досліджено вплив різних режимів сушіння грибів глива звичайна на амінокислотний склад порошкоподібного напівфабрикату.It was investigated influence of the different modes of drying of the pleurotus ostreatus mushrooms on the аmino acid compositionof like powder intermediate product
 
Publisher Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
 
Date 2012-09-06T10:45:48Z
2012-09-06T10:45:48Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/196
 
Relation Том 12 , № 2 (44);Частина 4. – С. 124-129