Запис Детальніше

Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології виготовлення паштетних консервів з білоквмісними наповнювачами
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Жабіна, Олена Валеріївна
 
Subject комбіновані м'ясопродукти, білоквмісні наповнювачі, грибний порошкоподібний напівфабрикат (ГПН)
 
Description Стаття присвячена науковому обґрунтуванню і розробці технології комбінованих продуктів з використанням грибного порошкопобідного напівфабрикату. Розроблена технологія виробництва паштету, збагаченого білками і харчовими волокнами рослинного походження. Проведені дослідження органолептичних і фізико-хімічних характеристик експериментальних зразків. The article is devoted to the scientific substantiation and elaboration of the technology of the combination of products with the usage of the mushrooms powder intermediate product. It was developed the technology of the pate production, which was enriched by proteins and food fibres of vegetable origin. The chemical composition and organoleptic indexes of developed products was investigated.
 
Publisher Наукові праці ОНАХТ
 
Date 2012-09-06T10:52:14Z
2012-09-06T10:52:14Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/197
 
Relation ;випуск № 38