Запис Детальніше

Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
 
Subject білоквмісні наповнювачі, ферментація, іn vitro, ГПН
 
Description Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням. The results of research of opportunity to proteolysis vegetable and animal protein containing the filler and pate with their use
 
Publisher Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
 
Date 2012-09-06T10:57:58Z
2012-09-06T10:57:58Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/198
 
Relation Том 12, № 3 (45);Частина 4. – С. 50-53