Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження здатності до ферментації рослинних та тваринних білоквмісних наповнювачів для виробництва паштетних консервів
|
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович |
|
Subject |
білоквмісні наповнювачі, ферментація, іn vitro, ГПН
|
|
Description |
Викладені результати досліджень здатності до протеолізу рослинних і тваринних білоквмісних наповнювачів і паштетних консервів з їх використанням. The results of research of opportunity to proteolysis vegetable and animal protein containing the filler and pate with their use
|
|
Publisher |
Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної медицини ім. С.З. Гжицького
|
|
Date |
2012-09-06T10:57:58Z
2012-09-06T10:57:58Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/198
|
|
Relation |
Том 12, № 3 (45);Частина 4. – С. 50-53
|
|