Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
|
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович Васюта, Василь Миколайович |
|
Subject |
грибний напівфабрикат, ковбасні вироби
|
|
Description |
Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product
|
|
Publisher |
Харк. держ. ун-т. харчування та торгівлі Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
|
|
Date |
2012-09-06T11:07:22Z
2012-09-06T11:07:22Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/199
|
|
Relation |
Вип. № 2 (12). – С. 294-298;
|
|