Запис Детальніше

Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування технології ковбасних виробів з використанням білоквмісних наповнювачів
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Васюта, Василь Миколайович
 
Subject грибний напівфабрикат, ковбасні вироби
 
Description Досліджені органолептичні та фізико-хімічні показники ковбасних виробів, виготовлених з використанням грибного порошкоподібного напівфабрикату. It was investigated the organoleptic and physical-chemical properties of sausages made with the mushroom powder intermediate product
 
Publisher Харк. держ. ун-т. харчування та торгівлі Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
 
Date 2012-09-06T11:07:22Z
2012-09-06T11:07:22Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/199
 
Relation Вип. № 2 (12). – С. 294-298;