Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі
|
|
Creator |
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович |
|
Subject |
грибний напівфабрикат, ковбасні вироби
|
|
Description |
The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
|
|
Publisher |
World Meat Technologіеs
|
|
Date |
2012-09-06T11:14:08Z
2012-09-06T11:14:08Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/200
|
|
Relation |
;№ 12.– С. 52-55
|
|