Запис Детальніше

Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання грибного порошку в технологіях м’ясопереробної галузі
 
Creator Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
 
Subject грибний напівфабрикат, ковбасні вироби
 
Description The perspectives of mushroom powder usage in meat processing industry technologies. The deficiency of animal proteins in the diet of the population leaded to the intensive development of new tendencies in meat products technology. It is the optimal components which of meet and non-meat food components which contain protein to get well-balanced according to the biological value, food products of high quality.
 
Publisher World Meat Technologіеs
 
Date 2012-09-06T11:14:08Z
2012-09-06T11:14:08Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/200
 
Relation ;№ 12.– С. 52-55